Over ons

Gespecialiseerd in langdurige pijn

Wij zijn Michael en Demi, gezamelijk afgestudeerd als Oefentherapeut Mensendieck. Nu wonen we samen in Limmen met onze hond Luna.

Binnen onze praktijk hebben we altijd veel cliënten gezien met langdurige pijnklachten. Deze cliënten hadden vaak al van alles geprobeerd om van hun klachten af te komen.
Ze waren bij diverse specialisten geweest, de fysio en manueel therapeut en soms zelfs de pijnpoli. En helaas iedere keer weer, ook al leek het soms even beter te gaan, bleef de pijnklacht bestaan. Zo liepen deze cliënten vaak al maanden of soms zelfs jaren rond met hun pijn.

Nadat deze cliënten al deze opties geprobeerd hadden kregen ze soms van hun huisarts of een kennis te horen: ‘goh, misschien kan je eens oefentherapie of Mensendieck proberen’. Dat was dan het moment waarop ze bij ons in de praktijk verschenen. Zodra mensen dan vertelden over hun klachten werd voor ons helaas altijd duidelijk dat nooit echt naar de oorzaak van de klacht gekeken is.

Dat is ook altijd het eerste wat patiënten bij ons merken, dat we echt de tijd nemen om niet alleen jouw klacht, maar ook jou te begrijpen.
Dat opent namelijk de deur om samen te gaan werken. Samenwerken aan de echte oplossing. En dat is voor ons nou precies de reden om dit werk te doen. Omdat wij weten dat met een goede samenwerking de cliënt ook zijn eigen therapeut wordt. 

Ons einddoel is dan ook altijd dat iemand niet alleen weer tevreden en blij de deur uitgaat maar ook de vaardigheden en kennis heeft om zo blij en klachtenvrij te blijven.

Wat je over ons moet weten

Michael: “Cliënten omschrijven mij als een erg open en benaderbare therapeut. Dit vertaalt zich naar mijn stijl van therapie, ik ben erg van het samenwerken met de cliënt. Samen kunnen we namelijk het beste ontdekken wat voor jou werkt.

Naast mijn werk houd ik enorm van het buitenleven. Ik geniet van hardlopen in het duin met mijn hond. Ook ga ik graag klimmen met mijn jongere broer”.

Demi:” Ik ben een open en empathische therapeut. Cliënten vinden dat ik een luisterend oor bied en de juiste vragen stellen om zo samen tot een oplossing te komen. Ik zet jou als cliënt in je kracht, zodat je na de behandeling zelf een terugval kunt voorkomen.

Naast mijn werk houd ik enorm van trainen/wandelen met mijn hond. Ik ga graag naar de sportschool of hardlopen in het bos. Tevens ga ik graag op reis.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Of gewoon even sparren?

Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.