De baas over het pijnbrein

0-15 punten

Je scoort laag op onze test, je pijnsysteem is niet ontregeld. Dat houd in dat je klachten waarschijnlijk niet vanuit je zenuwstelstel en hersenen komt.

Je pijnklachten hebben waarschijnlijk een fysieke oorzaak. Onze aanpak is dan niet het meest geschikt voor jou.

15-35 punten

Je scoort gemiddeld tot bovengemiddeld op onze test, je pijnsysteem is mogelijk ontregeld. Dat houd in dat je klachten mogelijk komen vanuit je zenuwstelsel en hersenen. Fysieke behandeling bied dan vaak geen uitkomst.
 
Onze behandelmethode zou dan effectief kunnen zijn voor je pijnklachten. Wil je van je pijn af, lees dan hieronder verder.

Meer dan 35 punten

Je scoort hoog op onze test, je pijnsysteem in het brein is ontregeld, dit houd je pijn in stand. Het pijnsysteem bepaalt namelijk of en hoe je pijn ervaart. Fysieke behandeling bied dan vaak geen uitkomst.
 
Onze behandelmethode is bewezen effectief voor je pijnklachten. Wil je van je pijn af, lees dan hieronder verder.

Van pijnbrein naar fijnbrein

Nee, je bent niet gek: die pijn is er echt, alleen wordt ze aangewakkerd door een ontregeld brein. Doordat je al zo lang pijn hebt is je brein overbeschermend geworden. Hierdoor blijf je pijn ervaren die je verhinderen om te ten volste te genieten van je leven.

Hoe inzicht in het mechanisme je kan helpen

Begrijpen wat er in je brein gebeurt bij langdurige pijn is de belangrijkste stap naar herstel. Doordat je snapt hoe pijn werkt, ga je die als minder bedreigend ervaren. Dat is de eerste en meest inzichtgevende stap naar de baas worden over je pijnbrein. Dan kan je eindelijk begrijpen wat er aan de hand is.

Meld je aan voor een gratis online sessie

Leer meer over hoe je pijnsysteem werkt. Het uiteindelijke doel is dat je zelf invloed uit kan oefenen op je pijn. Dan kan je weer beter functioneren op je werk en weer genieten van je sport. Je leert wat je zelf kan veranderen om er beter van te worden. Je vind weer het vertrouwen in je eigen lichaam.

Dat jij en niet jouw pijn je leven bepaalt.

Aangezien iedereen langdurige pijn anders ervaart maken we de behandeling op maat. Speciaal gericht op jou en jouw leven.

Zullen we je in een gratis online sessie op weg helpen?

Schrijf je in en maak je eerste stap richting herstel met gegarandeerd 2 tips